Reda volumul buzelor cu acidul hialuronic, cu ajutorul medicului estetician, in cabinetul de Stomatologie

Un zambet complet cu dinti sanatosi si buze cu volum dupa vizita la stomatolog.

Scopul acestei operatii este marirea volumului buzelor, accentuarea formei rosului buzelor sau corectarea oricarei asimetrii a buzelor. Pe langa disproportiile congenitale, se pot observa si modificari ce apar in cursul vietii. Astfel, cu varsta, buzele se subtiaza, devin mai palide si isi pierd din volum din cauza atrofierii glandelor labiale.

Forma buzelor poate fi corectata prin introducerea de diverse materiale, naturale sau sintetice. Astfel, se pot injecta:

  • Material propriu (grasime subcutanata)
  • Material biologic strain (injectare de colagen)
  • Materiale sintetice pe baza de acid hialuronic (Restylane, Perlane, Matridex, Matrigel etc.)

Desi la nivel mondial exista brevetate peste 50 de substante de umplere, cel mai popular filler temporar este acidul hialuronic. Deoarece acidul hialuronic este prezent in pielea noastra, este sigur si lipsit de reactii alergice.

Odata cu inaintarea in varsta productia naturala de acid hialuronic se diminueaza si aspectul senzual al buzelor se pierde. Prin injectarea de acid hialuronic volumul buzelor se reface, profilul se amelioreaza, conturul devine mai pregnant. In functie de dorinte poti opta pentru marirea volumului buzelor sau doar pentru un contur ferm si definit. Substanta produce buze mai pline, netede si cu aspect natural.

Cand pacientul este usor nesigur privind forma dorita se poate injecta o cantitate redusa de acid hialuronic, si se poate aplica ulterior un adaos. E mai sigur sa injectezi mai putin decat sa fii nevoit sa elimini substanta in exces.

Acidul hialuronic, datorita caracterului sau de natura biologica prezinta si alte avantaje, de exemplu creand un aspect al buzelor natural, neted si hidratat.

Procedura nu este dureroasa. Acidul hialuronic se injecteaza prin ace extrem de fine care creaza doar o usoara senzatie de disconfort. Inaintea injectarii se aplica o crema anestezica sau, la pacientii foarte sensibili, se anesteziaza local zona buzelor.

Operatia este realizata in cabinetul de stomatologie de un medic estetician specialist, dupa finalizarea tratamentelor dentare si eventual o albire dentara. Operatia nu necesita o pregatire speciala; nu este necesara spitalizare.

In doar cateva minute poti avea buze mai frumoase cu trasaturi bine definite si un zambet memorabil. Nu ai nevoie de timp de recuperare si te poti intoarce la activitatea curenta imediat dupa tratament.

Desi substanta se resoarbe in functie de organism (6-8 luni) daca tratamentul se repeta, efectul poate fi aditiv (de fiecare data ramane” un mic lum si, in cele din urma, buzele ajung la marimea dorita).


AnaMed, Viața fără durere, profesionalism, comunicare, transparență, empatie, răbdare

Suntem alături de tine, găsim cele mai bune soluții și garantăm reușita tuturor intervențiilor.